Cockrings

View as

• CNT Toys je vodilni proizvajalec tekočih silikonskih podaljškov petelinskega obroča na Kitajskem. Kot nalašč za potešitev goreče želje, ta prstan učinkovito pomaga podaljšati čas erekcije in ustvariti bolj razburljivo erotično izkušnjo. Profesionalno zasnovan za moške, se osredotoča na spodbujanje neustavljivih izbruhov užitka. Uživajte v intenzivnem užitku tega prstana, ne glede na to, ali je primeren za samostojno uporabo ali za pare.

• CNT Toys je vodilni kitajski obroček za petelina iz tekočega silikona. Ta tekoči silikon, zasnovan profesionalno za moški orgazem, je popoln za začetnike in napredne uporabnike obročkov za petelina. Kadar koli vam lahko prinese orgazem, ki vas zasvoji, in poteši gorečo globoko željo. Je nepogrešljiva igrača v moškem penisu za erekcijo in ejakulacijo.

• CNT Toys je vodilni proizvajalec Dual Cock Ring na Kitajskem. Oblika dvojnega obroča, oblikovana za moške, poveča užitek stimulacije. Kot profesionalna moška igrača je popolna za pomoč moškim pri spolnem užitku. Z 10 načini vibriranja razbijte tradicionalno podobo in pustite moškim, da uživajo v globlji plasti čim več navdušenja.

• Sledi uvod v Vibrating Ring4. Upam, da vam bom pomagal bolje razumeti Vibrating Ring4. Dobrodošli nove in stare stranke, da še naprej sodelujete z nami, da skupaj ustvarimo boljšo prihodnost!

• Sledi uvod v Vibrating Ring3, upam, da vam bom pomagal bolje razumeti Vibrating Ring3. Dobrodošli nove in stare stranke, da še naprej sodelujete z nami, da skupaj ustvarimo boljšo prihodnost!

• Sledi uvod v Vibrating Ring2. Upam, da vam bom pomagal bolje razumeti Vibrating Ring2. Dobrodošli nove in stare stranke, da še naprej sodelujete z nami, da skupaj ustvarimo boljšo prihodnost!

Kot eden izmed profesionalnih kitajskih Cockrings proizvajalcev in dobaviteljev lahko nudimo zasebne izdelke. Dobrodošli pri nakupu Cockrings iz naše tovarne. Celoten proizvodni proces naše tovarne je skrbno in sistematično nadzorovan, da se zagotovi točnost in kakovost. Specializirani smo za izdelke po meri za stranke.
Reject Accept